sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Treeniä minivelociraptorilla ja Lykkysauruksella

Nyt on täällä pääkallokelit. Huomaa autoillessa ja kävellessä.

Kokeilinpa taas parsonin ohjausta. Se pieni liukas luikku opettaa ohjaamaan. :) Kääntyy pienesti ja nopeasti ja mahtuu sujahtamaan pienistäkin väleistä. Lista:
  1. Ohjaa kunnolla putkiin.
  2. Saksalaisessa huolehdi, että ehdit alta pois. Mini tulee nopeammin kuin maksi. Muista kääntää katse oikealle puolelle, muuten kaveri on väärällä puolella.
  3. Saata kunnolla pujotteluun. Pujottelun aikana kannattaa juosta maksivauhtia. 
  4. Kontaktin ylösmenon lukitus kannattaa katsoa kunnolla. Alastulon ohjaus jämäkästi.
  5. Ohjaa niisto huolella, varmista lukitus. Alta pois pienellä tiellä.
  6. Pyöritys pelaa pienesti.
  7. 5 kg kulkee kätevästi kainalossa. :)
Lykky odotti aidan toisella puolella vuoroaan, kun menin toisen koiran kanssa. Otettiin videolle, mimmoinen se on, kun laskin irti. Olin päättänyt palkita sen vieheleikillä nätistä odottamisesta.


Sitten mentiin rata kahdesti, minkä jälkeen keskityimme puomin ylösmenokontakteihin. Piti saada videolle, mikä saa Lykyn tekemään virheen. Alla on video, mikä kertoo ongelmasta omaa kieltään.


Unohdin mainita, että viime viikolla tuli Lystin virtsankarkailulääkkeen poikkeuslupa Kennelliitosta. Aloitin lääkityksen uudelleen.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mikä kepukka sulla on tossa vieheessä? Mä oon miettiny vieheen tekemsitä, mutta en oo keksiny siihne mitään sopivaa kepukkaa, onkea mietin, mutta se olis turhan pitkä.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Mulla on ratsastusraippa, tuo on vähän liian lyhyt. Jotkut käyttävät aurauskepin ohuempaa mallia. Joka tapauksessa varressa saa pikkuisen olla joustoa.