torstai 18. elokuuta 2016

Voihan niska

Niskajumi paheni siihen pisteeseen, että pään kannattelu alkoi polttaa niskaan istuessa, seisoessa ja kävellessä. Jkv kipu säteili vasempaan käteen. Teki mieli virittää köysi tai nahkavyö kattoon ja roikottaa siitä päätä, ihan ilman hirttäytymistoiveita. Kätevä olisi myös tippateline, johon pujotellussa köysisysteemissä voisi lepuuttaa päätään. Sain pika-ajan fysioterapiaan, missä annettiin akupunktiota ja kinesioteipit. Niskatuki on myös ollut käytössä. Noin muuten olen maannut selälläni ja syljeskellyt kattoon ja miettinyt "mukavia" ajatuksia.

Koirat ovat olleet pari päivää vähällä liikunnalla, joten otin ne tänään mukaani treeneihin. Siellä ne saan parhaiten väsytettyä itseäni säästellen. Treenasin Lykyn etänä, ilman juoksuaskelia. Jätin palkatessani kiskomiset pois, koira sai humputella lelun kanssa itsekseen. Kentällä oli esteet, joihin suunniteltiin sopivia ratoja. 

Ensin treenasin Lykyn kanssa mutkassa olevaa pituutta ja muuria. Samassa treenattiin takana leikkaamista ajoissa. Takaakierron Lykky haki hyvin kauempaa. Kepeillä se pysyi mainiosti. Toisesta suunnasta harjoiteltiin mutkaista alkusuoraa. Sen Lykky meni hienosti. Siivekkeen ympäri pyörittäminen onnistui myös. Keppien itsenäinen haku oli yksi ohjelmanumero. Lopuksi katsottiin puomin ylösmenoa. Tuntui olevan hallinnasta kiinni. Humputtelemalla loikkasi yli. Kun keskeytin, aina seuraavalla oikein täsmäsi tassunsa. 

Lystillä tein kahdesti puomin ja harjoittelin kepeiltä erkanemista. Koiruus jätti muutaman kerran kepit kesken. Tämä treeniohjelmaan.

Ei kommentteja: