torstai 6. lokakuuta 2016

Agilitytreeniä

Olisi ollut ryhmätreenit ilman koutsia. Koska illaksi ilmaantui muuta ohjelmaa, kävin treenaamassa aiemmin. Valmiina ratana oli yksi medien MM-radasta mukailtu versio.

Lysti luki pakkovalssit tosi hyvin. Takaakiertoon se irtosi mainiosti. Leijeröintikin pelasi. Kontaktit toimivat. Kepit löytyivät. 

Lykky luki aluksi pakkovalssit hyvin, sitten alkoi ohittaa samaa rimaa. Ehkä ahnehdin liikaa. Muut pakkovalssit se luki hyvin. Venäläinen sujui, varsinkin, jos en itse lopettanut liikettä. Kontaktit onnistuivat sekä ylösmenon että alastulon osalta. Leijeröinti oli vaikea, jos jäin jälkeen. Yhden riman koira tiputti, kun sähelsin.

Sain maanantaina TENS-laitteen. Tarkoittaa sitä, että niskan kipukohdan molemmin puolin on kaksi läpyskää, joiden välissä kulkee sirisevä sähkövirta. Se auttaa jonkin verran. Kävin fysiatrilla, jolla on kuntoutuksen erityispätevyys. Pidän hänen asenteestaan ja paneutumisestaan, mikä tuli tutuksi jo selän aikoihin. Jatketaan hoitopaketilla tens, kauluri, jäät, lääkkeet (tabletit + geeli), töissä asentojen vaihtelut, venytykset, jumppa ja tarv. sairauslomaa. Sain uusia jumppa- ja venyttelyohjeita, joita alan soveltaa. Jos ei auta, tutkitaan lisää.

Ei kommentteja: