lauantai 1. lokakuuta 2016

Omat treenit

Herättyäni join kupin kahvia ja annoin koirille piimää. Sitten lähdimme hallille. Siellä oli saman radan pohjat kuin torstaina. Otin molemmat koirat halliin. Lysti oli kiinni aidassa, kun treenasin Lykkyä. Lykky oli irti epämääräisellä toteamuksella: "menen nyt Lystin kanssa". Lykky kävi makuulle radan reunalle, aitaa ei ollut välissä. Se seurasi treeniämme hiljaa, tarkkaavaisena ja levollisena. Se on jotakin sellaista, mitä olen tavoitellutkin. Treenasin koirat kolmessa lyhyessä pätkässä.

Lystillä menin rataa, missä ei ongelmia tullut. Pituudelta se haki kepit ekalla kerralla ilman ongelmia. Tästä olin yllättynyt. Kokeilin kepeillä myös niiston, hyvin pelitti. Treenasimme putki-kepit-erottelua. Keinun se otti varmasti. Niistossa se kääntyi hyvin. Puomin tarkistin myös, kivasti Lysti siinä pysyi. Pituudelta tiukka käännös sujui.

Lykylle kokeilin niiston vaihtoehtoja ja oman katseeni merkitystä. Paras oli "edessä kääntäminen". Kepeillä treenasin hankalia kulmia ja tiukkoja takana leikkaamisia, päällejuoksua myös. Pituudella kokeilin tiukat käännökset, eipä niissä ollut ongelmaa. Lopuksi harjoiteltiin puomia. Kerran loikkasi ylösmenon yli, muuten pääsin palkkaamaan hyvistä suorituksista.

Ei kommentteja: