perjantai 8. syyskuuta 2017

Agilitya, rauhoittumista ja fysioterapeutti

Eilen olin Lystin kanssa Koskelman Riinan agilitykoulutuksessa. Lysti haki hienosti takaakierrot, juoksi hyvin putkesta putkeen, löysi pimeän putkikulman, meni slalomin lähes automaattisesti jne. Puomin alastulolta se hyppäsi useamman kerrankin liian aikaisin. Olin katsovinani, että tassu osuu, muttei osunutkaan. Niitä pitää tehdä tarkemmin katseen kanssa.

Gibli kävi ekan kerran hallissa, missä oli 1-2 ihmistä Riinan lisäksi. Koira juoksi hallissa riemuissaan irti päästyään ja kohdisti huomionsa ihmisiin. Keskittymisestä ei tullut yhtään mitään. Lopulta treenattiin pelkkää nakeista luopumista ja siitä palkkaamisesta.

Tänään kävin hallilla uudelleen. Jatkoin rauhoittumisharjoituksia. Juuri, kun olin saanut pennun pitkäkseen ja rauhoittumaan, ovesta käveli sisään seurakaveri, jolloin pentu sai hirmuisen tutustumishepulin. Sain sen lopulta uudelleen rauhoittumaan ja hyvässä järjestyksessä käveltiin hallilta pois.

Punnitsin pennun tänään, paino oli 11,5 kg. Vaaka oli eri kuin aiemmin. Silti se näytti siis vain 0,5 kiloa enemmän kuin eläinlääkärissä 28.8. 

Pauliina Havon ottama kuva Lystistä 3.9.
Tänään Lysti sai fysioterapiaa. Sillä oli normaalit jumipaikkansa lapojen välissä ja ristiselässä, mutta lievemmät kuin viimeksi. Jumitukset aukenivat käsittelyllä.

Ei kommentteja: