sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Hyppytekniikkaa ja lämpenevää

Pienen lämpötilanotkahduksen jälkeen alkaa taas tareta. Joudun muistuttamaan itselleni, että nyt on vasta toukokuu, koska tuntuu niin heinäkuulta. Tosin harvoin heinäkuussakaan tällaista lämpöä on ollut.

Kävin aamulla koirien kanssa hallilla. Säälin Lystin kynttä, joten jätin sen taas treenaamatta. Teetin Giblillä hyppytekniikkaa: taipumista, perussarjaa, rimoja eri asennossa ja okserin. Laitoin Giblin usein paikkamakuuseen huilaamaan, tulipa tottista samalla. Pari kertaa se sieltä nousi. Seuruutin myös, mutta ruuan avulla mennään yhä. Olen ollut laiska sen kanssa puuhaillessa, en vähiten olkapään takia.

Tässä on taipumista *KLIK*. Tässä on vinoja rimoja. Noilla sarjoilla rimat olivat 20 cm. Giblin nimi näyttää vääntyvän yhä useammin Tombaksi.

Pihalla kokeiltiin eilen 2x2-pujottelun alkeita. Täydellinen hoksaaminen puuttuu vielä. Koira juoksee yhtä innokkaasti keppiparin ohi kuin välistäkin.

P.s. Laitoin punkkipannat molemmille. Omissa koirissa ei tänä vuonna ole ollut vielä punkkeja, mutten aio pidempään odotella sitä ensimmäistä.

Ei kommentteja: