maanantai 28. toukokuuta 2018

Kaunotar Lysti 10 vuotta!

Lystikki täyttää tänään 10 vuotta. Onnea rakas Tikkinen!

Kommunikointimme alkaa olla aina vaan hienosyisempää. Kun ikää on kaksinumeroinen luku, arvostan yhä enemmän kallisarvoisen ja luotettavan ystäväni läsnäoloa.
Tervehdin Lystiä usein aamuisin ja kotiin tullessani sanomalla lämpimästi "kaunotar Lystikki" ja silittämällä. Lysti vastaa käyttämällä korvat lyhyesti sivulla ystävällisesti luimussa ja heiluttamalla lauhkeasti häntää. Tämä video on kuvattu talvella.

Kirjoitin vuosia sitten Lystistä tämän esittelyn Suomen Belgianpaimenkoirat -yhdistyksen lehteen ja allekirjoitan edelleen jokaisen sanan: 

Mitä kirjoittaisin tähän Lystistä?


Koirasta, joka on opettanut minulle arkuudesta, ystävyydestä, luottamuksesta, elekielestä sekä vireen ja hallinnan merkityksestä. Hopearinnasta, jonka kanssa on yhdessä opeteltu agilitya alkeista saakka. Kisakaverista, joka lopulta on alkanut edetä radalla röyhkeästi ja katsoa maalissa hymyillen: "Enkö ollutkin hyvä?" Kolmiokorvasta, jonka kanssa saan nykyisin usein nauttia yhteistyöstä ja kokea upeita hetkiä, kun kaikki osuu kohdalleen. Uskollisesta ystävästä, joka tarvittaessa tulee istumaan viereeni varmana kuin kallio.

Paljon on mielessäni, paljon jää kirjoittamatta. Kyllä sinä Lysti sen silityksissäni tunnet. Onnea, rakas Mössykkäin.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea, Lysti! Onpa teillä sivistynyt kotiintulorutiini :)

Sarianne kirjoitti...

Paljon onnea Lystille! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Satu - Lysti on varsin hillitty koira. Gibli on onneksi ottanut mallia. Se makaa eteismatolla ja katselee, että "joko nyt tulit?"

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ja kiitos myös Sarianne onnitteluista!