torstai 24. toukokuuta 2018

Uimista ja agilitya

Eilen käytin koirat taas uimassa. Gibli ui pystyssä ja pomppi takajaloillaan pohjaa pitkin hyvin urheana. Lysti uiskenteli kuin vanha konkari ja ui usein maihin kaksi lelua suussaan.

Tänään kävin agilitytreeneissä. Menin Lystin kanssa Riinan valkun radan 20 ensimmäistä estettä. Lysti teki sen pari kertaa nollalla ja tuntuu niin upealta ohjattavalta kuin ikinä saattaa. Testasin kepeillä eri puolelta ohjausta ja takana leikkaamisen. Onnistui. Sain myös "vedettyä" Lystin hyppäämään hypyn itseni puolelta. En ole ennen sitä kokeillutkaan. Putkijarru toimi. Persjättö toimi. Kontaktit toimivat.

Giblin kanssa menin 30 cm rimoilla kahden vähän vinottaisen hypyn kautta putkeen, sieltä takaakiertohyppy ja putkeen. Toisena harjoiteltiin pakkovalssia. Se toimi parhaiten pakkovalssi-persjättönä, muuten jäi hyppy välistä. Siinä sitä olikin. :) Toisena asiana hengailin sen kanssa muita koiria katsellen. Ei se niistä juuri välittänyt, kun katseli radalle tai halliin. Yhden sheltin nähdessään se riemastui, tarjosi heti leikkiasentoa. Kivaa sellainen.

Pujottelussa etenimme 2 keppiparilla 1-7-asemiin. Sulkukulma oli hankala. Jäi hautumaan.

Sitten vein Giblin uimaan. Lelulle mennessään se ui pystyssä, mutta lelun kanssa selkä nousi vaaka-asentoon ja häntä kiemurtelemaan pintaan. Olin varautunut kannattelemaan sitä vyötärön alta, mutta jätin kannattelut. On ihana katsoa sen edistymistä.

Olkapäässäni on edelleen mahdollisesti leikattavaa, mutta koska se on vähän parempi, kuntoutusta jatketaan elokuulle. En leikkuuseen ehdoin tahdoin halua. Jos se ei ole elokuussa tarpeeksi paljon parempi, arvioidaan tilanne uudelleen.

Ei kommentteja: