sunnuntai 18. elokuuta 2019

SM-treeni

Perjantaina kävelimme metsälenkillä, lauantaina oleilimme pidempään metsässä, tänään poimittiin marjoja ja illemmalla pidettiin maksijoukkueen kesken SM-treenit. 

Ratana oli tulevan ruotsalaistuomarin hyppäri. Minun oli vaikea omaksua se ja unohdinkin ekalla kierroksella. Siinä oli tekemistä koko ajan, paljon pitkittäisiä hyppyjä, takaakiertoja, ansaesteitä ja pitkiä välimatkoja. 

Toinen hyppy oli takaakierto, niin kolmaskin, minkä jälkeen persjättö ja 180 asteen kääntö putken edessä. Kohta putken jälkeen oli toisen putken edessä takaakierto, ja hyppyjen kautta lähetys kauemmas, mistä putkea takaisin. Sieltä vähän vapaampaa juoksemista takaakiertoon ennen keppejä, tein persjätön ennen takaakiertoa, vähän kuin japanilaisen. Pujottelun jälkeen pitkittäinen hyppy, jolle pakkovalssi, siitä putkeen, ja 2 peräkkäistä persejätön paikkaa, ja taas pitkittäinen hyppy ennen putkensuuta, minkä ohi kuitenkin 2 viimeisintä hyppyä, joista ekalle takaakierto.

Gibli tuli ohjaukseen kuuliaisesti, selvitti pitkittäiset hypyt ja takaakierrot ja kesti persjätöt, vaikka minun kontakti siihen oli ties missä. Ei olla 60-senttisiä rimoja juuri hypitty, mutta ei ne olleet ongelma. Etukäteen hankalimmat kohdat selvitettiin hyvin. Se pujotteli hyvin loppuun saakka. Unohdin siis radan ekalla kerralla kohta keppien jälkeen. Toisella kierroksella korjailtiin ohjauksia, siinä tuli virheitä enemmän, mm. väärään putkeen karkaaminen, kun en ollut niin tarkka. Oikein tyytyväinen olin Gibliin joka tapauksessa.

Treeniä ennen ja sen jälkeen käytiin monen koiran yhteislenkillä. Gibli käyttäytyi välinpitämättömän ystävällisesti.

Ei kommentteja: