tiistai 3. syyskuuta 2019

Treenejä

Kävin varmaan lauantaina treenaamassa valmennuksen jälkeistä rataa. Gibli teki sitä hyvin ekalla yrittämällä. Pitkittäinen hyppy sujui hyvin. A:n jälkeinen keppikulma oli haastava, onnistui sekin. Gibli ohjautui hienosti ansaputken edessä pitkittäiselle hypylle. Hyvin se haki myös takaakiertohypyn. Kontaktit onnistuivat hienosti kaikilla kontakteilla. Upea Giblikki!

Tänään kävin agilitya treenaamassa uudelleen. Jätin etäpalkan ja se tuhosi ekat ratayritykset täydellisesti. Giblin vire oli aivan liian korkea, mikä näkyi hypyillä, A:lla ja kepeillä. Hain lopulta etäpalkan pois ja saatiin hyvää treeniä sitten. Tämä on nyt kyllä kokeiltu! Hyppy-slalomit Gibli meni hienosti. A:n kontaktia hiottiin. Erikseen treenattiin 90 asteen keppikulmat 4 variaatiolla 6 kepillä. Niissä koira ei tehnyt yhtään virhettä. 

Lopuksi teetin hyppytekniikkana korkeuden arviointia. Esim. SM-kisojen kuvien perusteella ilmaa jää riman päälle varmaan 30 cm.



Lisäksi ollaan jumpattu: erilaisia pyörityksiä ja kyykkyjä. Lystin kanssa vähän kevennettyä, se vasemman lavan seutu on tosi triggerinen yhä.

Tokossa on päästy eteenpäin kapulanpidossa ja paikkamakuussa. Kapulan pitäminen on pitänyt opettaa uudelleen: saalisvietissä tehdystä haukkauksesta ja puremisesta pelkkään tyyneen pitoon. Paikkamakuussa ja maassa ollessa kyynärät nousevat tosi herkästi. Maa-istu-kaukojen tekniikkaa on hiottu ihan alkeista alkaen.

Ei kommentteja: