lauantai 9. marraskuuta 2019

Agilitya lisää

Torstaina menin hallille ennen treeniryhmiä, mutta siellä olikin jo treenaajia. Jätin treenaamatta. Eilen kävin pitkällä metsälenkillä koirain kanssa.

Tänään tein yhden toisesta blogista ryöväämäni rataa pätkissä. Siinä oli pakkovalssilla takaakierto, in-in:lle sopiva paikka (en osaa virallista in-in:ä, joten vedin koiran oikealle puolelle), takaakierto putken edessä (Gibli erehtyi kerran, sitten ohjasin jämäkämmin), puomi. Toiseen suuntaan oli myös puomi, taas takaakierto putken edessä, keppien jälkeen kiemuraa. Kolmannella pätkällä tein persjätön keppien jälkeen ja nyt oli myös pakkovalssi putken jälkeen. Jos lähden epätasaisesti nykäisten, Gibli tiputtaa riman. Pitää katsoa omaa liikettä ja vahvistaa Gibliä.

Autolla Lystin jalka jäi autoon hypätessä kiinni koloon, missä on takaluukun kiinnityskohta. Koiraparka kiljui, kun kroppa oli häkissä ja jalka jumissa. Sain irrotettua suht hyvin. Ensin se ei kärsinyt laittaa jalkaa maahan, mutta kotona käveli jo normaalisti. Tämä on toinen kerta, kun niin käy. Kolon päällä on vielä läppä, mikä tekee siitä salakavalan. Kauhulla odotan, että jomman kumman koiran jalka jää siihen autosta alas hypätessä.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hanki tällainen tai vastaava autoon?h //www.kulkukoira.com/epages/kulkukoira.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04012010-1027/Products/15

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Eipä tullut mieleenikään. Jotakin tuollaista virittelen pian.