tiistai 26. marraskuuta 2019

Kisaperuutus ym.

Pari viikkoa sitten nostin taas yhtä kirottua putkipainoa, jolloin tunsin "jonkin" kiristyvän kaularankaparkani vieressä. Se vain paheni. Kävin omt-fysioterapeutilla, peruin lauantain kisat, olen pitänyt niskatukea ja välttänyt kaikkea pahentavaa. Pään etukumaraa asentoa ei suositella, koska on viitteitä/epäilyä taas myös välilevyongelmasta.

Kävin tänään hallilla, missä oli valmis rata. Menin sitä 4-6 esteen pätkissä. 
  • Heti alkuun (1-5) oli pätkä, missä olisi pitänyt ehtiä koiran edelle viemään linjaa takaakiertoon. Luovutin suosiolla, kun Gibli loikki yhdellä pompulla hyppyjen välejä. En halua tunkea väliin.
  • Toisessa pätkässä (4-7) lähetin em. takaakiertoon pienemmällä vauhdilla, siitä sellainen in-in:in tapainen ja putkeen. Tässä kohtaa kokeilin myös venäläisittäin ohjaamista, piti muistutella sekä itselleni, että harrastuskaverilleni.
  • Sitten oli taas vähän hankalaa linjaa, ohjasin viskillä. (7-9)
  • Putki-puomi-erotteluun pysähdyin hetkeksi, Gibli osasi mennä sekä putkeen että puomille. Putkelta se löysi hyvin kepit. Palkkasin.
  • Sitten oli vuorossa (13-19) putki, takaakierto, in-in:in tapainen, putkeen, A, rengas ja takaakierto (oikeasti olisi ollut suoraan). Tässäkin Gibli oli hyvä. 
  • 22-26:ssa yksinkertaistin vähän, putkeen, takaakiertoon, puomille ja muuri. Hieno Gibli!
  • Lopuksi menin hyppy-rengas-A- sivulle pitkittäinen hyppy. Gibli tuli hienosti ohjaukseen.
Erikseen palkkasin takaakierron kaartamisesta, koska Gibli tulee tosi läheltä siivekettä ja rimaa. 

Piilotin Lystille kotipihalla setelirasian x 2. Hienosti se sen löysi. :)

Myöhemmin käytiin reilun tunnin metsälenkillä, minne Lysti tuli kaveriksi. Sitä ei ikinä uskoisi ikäisekseen. Olen niin hyvilläni, että sen tassut ovat taas kunnossa, joten voidaan lenkkeillä yhdessä.

Ei kommentteja: