perjantai 28. helmikuuta 2020

Tiistain ja tämän päivän treenit

Agilityssa tehtiin Giblin kanssa tiistaina ylempää ja tänään alempaa kuviota. 


Tiistaina hioin eniten kohtaa 6, joka onnistui hyvin rytmittämällä. Kepit Gibli meni hienosti. 9-10 toimi parhaiten valssilla, jos ehdin väliin. Takana leikkaamalla (ja myöhässä ollen) koira käännähti 9:n jälkeen väärään suuntaan.

Tänään halusin testata 4:lle takaakierron/siivekkeen ympäri kierrätyksen ulkopuolelta ohjaten, onnistui. Putki-puomi-erottelu toimi erehtymättä. Kepit sujui hienosti. Varmistin takana leikkaamiset molemmin puolin. Onnistuvat, kun maltoin odottaa tiistain lailla, että Gibli ehti 3. väliin.

Molempina päivinä tottistelin myös.

Olemme ulkoilleet paljon. Tänään uskaltauduin jäälle, kun metsään mennessä joku mies kertoi kairanneensa useammasta kohtaa - teräsjäätä on 15 cm. Lysti pelkäsi ja luikki mahdollisuuksien mukaan maita pitkin. Minä taasen menin hyvin rantoja pitkin ja pelkäsin, ettei Gibli liukastele. Ei liukastellut, rannan vieressä oli vähän lunta karhentamassa. Ei oltu pitkään Lystin arkomisen vuoksi.

Niin ja Poika tuli jälleen kotiin. Gibli voitti v. 2019 seuran maksikoirien agilitypystin. Sama palkinto on ollut meillä ennenkin Lystin voittamana, mm. viime vuonna. Gibli oli myös Vuoden nousija. Ihana pieni Tomba!

Lopetin gabapentiinin antamisen Lystille. Sen ylähuulet turposivat, kuonoa kutitti kovasti ja kirsusta lähti nahka. Gabapentiinin sivuvaikutuksina lukee 1/10 (ihmisille) mm. kasvoturvotus, kutina ja ihottuma. Hyvää on se, että huomannut mitään vaikutuksia. 

Ei kommentteja: