keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

880 varmennettua tapausta

Kaikkia ei ole enää testattu, joten tartuntalukemat eivät pidä paikkaansa. Nyt koronaan kuolleita on Suomessa yhteensä 3. Sairaalahoidossa on 82, teholla heistä 22. Maailmalla tauti jatkaa leviämistään mm. Amerikoissa ja Afrikassa.

Käytännön huomioita: Viereisessä mökkipitäjässä riittää mökkiläisiä niin, että leipä loppuu.  Lempiravintolani on sulkeutunut. Luhdan myymälät laitetaan kiinni. Kaduilla on hiljaista. Kuulin taas uusista lomautetuista. Töissäni yritetään runnoa läpi mahdollisimman kätevää ja varmaa ohjelmaa, jolla saataisiin asiat hoidettua niin, ettei ihmisten tarvitsisi liikkua kotoaan minnekään.

Edelleenkin tämä on kuin pahaa unta, johon aina välillä havahtuu. Miten kaikki näin nopeasti muuttuukaan? Pahinta on ehkä se, että tämä ei lopu ihan heti eikä tiedä, miten pahana taudin sairastaa.


Ne lentoliput: Google muistuttaa huomisista lennoista ja lentoyhtiö matkatavaroista. Alkuperäisistä Hki-Munchen-Verona-Munchen-Helsinki-lennoista on jäljellä pelkät Verona-Munchen-lennot, joita on kaksin kappalein, klo 13.20-14.20 ja 16.50-17.50. Molempien status "cancelled". Asioita ei voi hoitaa netissä, vaan pitää yrittää soittaa puhelinnumeroon, joka on umpivarattu. Vakuutusyhtiökään ei vastaa. 

Käytiin taas pitkällä kävelyllä. Tottistelin Giblin kanssa. Se pystyi seuraamaan pätkiä ilman lelua. Teetin myös jääviä. Olivat vielä muistissa. 

Aloitan Lystille siklosporiinin.

Ei kommentteja: