tiistai 10. maaliskuuta 2020

Treeniä ja ulkoilua ja urtikariaa (?)

Perjantaina kävin hyvin lyhyesti hallilla testaamassa Giblin keppien avokulmaa väärältä puolelta ohjattuna. Siinä on vielä vähän treenaamisen aihetta.

Viikonloppuna ulkoiltiin useampaan otteeseen. Sunnuntaina käytiin jäällä. Teräsjäätä piti olla noin 10 cm, mutta hyyti, kun yhdessä kairanreiässä jäätä olikin vain 5 cm. Alla 20 metriä vettä ja vain sellainen ohut kansi. 

Gibli sai lauantaina yhtäkkiä ilmeisesti urtikarian. Se oli ulkoilun jälkeen autolle tullessa outo ja kaikki selkäkarvat pystyssä. Sisälle tultua sillä oli veripisara kuonon päällä - olisiko sitä joku pistänyt? Kotona kuonoon tuli patteja ja turvotus lisi silmissä. Kuonon yläosa ja silmien väli sekä silmänympärykset turposivat. Katselin koiraa jo sillä silmällä, että lähdetäänkö kohta eläinlääkäriin. Reaktio jäi onneksi max tuollaiseksi ja lieveni sitten. 

Alku

2 minuuttia myöhemmin
Tänään käytiin treenaamassa agilitya. Liitän videoita myöhemmin. Treenattiin keppejä ja hyppyjä putkihämyllä. Gibli oli ihana! Viimeisimmällä kerralla tuli ihan kylmät väreet, hyvät sellaiset. 

***

Tämän kevään Italian reissu jääkin sitten väliin. Verona kuuluu (onneksi?!) UM:n kieltolistalle, joten lentolipuista pitäisi saada rahat takaisin. Surkeaa on seurata tartuntojen eksponentiaalista lisimistä.

Ei kommentteja: