torstai 16. huhtikuuta 2020

3369 - 215 - 76 - 75

Otsikossa Suomen viralliset koronatartunnat, sairaalahoidossa olevat, joista teholla oleva ja lopuksi menehtyneet. Nyt sitten odotelen miedon alkulaineen jälkeen suurempaa aaltoa ja rajoitusten kiristämistä. 


Ilmaisuja

Tein Giblille eilen ja tänään lyhyet jäljet, joissa pääpaino oli esineilmaisuissa. Gibli ei esineistä välitä, ehkä tökkää kuonollaan ja jatkaisi vaan jäljestystä, ellei sitä pysäyttäisi mm. ruuan voimin, käskisi maihin, yrittäisi kehua ja kohta kiskoa takaisin kuononsa nuuskutuksen voimasta sivulle kallistuvaa koiraa, että "älä vielä mee". Sen jälkeen se jatkaa ja kun jäljen päässä kerron, että nyt koko jäljestys loppui, se jäljestää vielä takaisin autollekin jäljentekijän jalanjälkiä pitkin. Ehkä se nauttisi superpitkästä jäljestä, joka ei lopu millään. Vähän kuin oikein lämpimässä merivedessä kelluessa olen joskus miettinyt, että tässä sitä ollaan, tämä on yksi parhaista elämyksistä eikä ole pakko lähteä mihinkään.

Eilen jumppasin koiria: Giblille jyrkkiä punnerruksia ja molemmille vadin kiertämistä etujalat vadilla.

***

Episodi lentoliput Veronaan: Lentoyhtiöltä tuli sähköposti, jossa kysyttiin, haluanko kaikki rahat takaisin vai uudet lentovaraukset. Haluan rahat, koska matkustelusta ei voi tietää. Ilmoitin luottokorttiyhtiölle, että taitaa asiat järjestyä sittenkin alkuperäisen palveluntarjoajan toimesta.

Ja niska: nyt neurokirurgi miettii, mitä nikamieni välistä lurskuavalle materiaalille tehdään.

Ei kommentteja: