tiistai 7. heinäkuuta 2020

7262 - 19 - 1 - 329 ja agilitya, tottista ja jälkeä

Todettakoon ensin koronasta, että tartunnat ovat lähteneet nousuun maailmalla maissa, missä rajoituksia on höllennetty. Yhdysvaltain tartunta-asiantuntija Faucin mukaan jenkit ovat vielä polviaan myöten ensimmäisessä aallossa, Miamissa ravintolat ja kuntosalit on suljettu uudelleen, Israelin johtava terveysviranomainen erosi, koska häntä ei kuunneltu ja rajoituksia avattiin liian aikaisin, Melbournessa 5 miljoonaa asukasta määrättiin ulkonaliikkumiskieltoon 6 viikoksi (!), pois lukien välttämättömät syyt, ja Hongkongissa pelätään uutta tartuntarypästä. Mm. Intiassa, Afrikassa ja Amerikan maissa ensimmäinen aalto on nousussa. Että valitettavasti meillä on yhä Iso Piru merrassa. 

Suomessa kahviloissa ja kaupoissa ihmiset ovat välinpitämättömiä, ikään kuin eivät olisi ikinä turvavälistä kuulleetkaan. Eniten inhoan tilanteita, jossa ihmiset huutavat "lävitseni" kaupan käytävällä. Tai kun jätän turvaväliä, joku tunkee väliin. Ehkä laitan maskin ja yskin, niin alkaa tilaa löytyä.

Tikkisen tassu aukesi ja on paketoitu.

Giblin kanssa kävin agilitytreenissä lyhyesti. Hyppyytin renkaan ja muurin, jotka menivät virheittä. Puomin alastulon yli Gibli loikkasi kahdesti, ikään kuin ei olisi ikinä pysäytyksestä kuullutkaan. Korjuutin. Vahvistin A:ta ja keinua. Kepeistä olin erityisen ylpeä. Gibli hakee oikean aloituksen, vaikka putki syöttäisi väärään aloitukseen. Vahvistin myös suoria hyppyjä takaakiertojen sijaan.

Illemmalla kävin jäljestämässä ja tottistelemassa. Piti muistuttaa Gibliä kahdesta esineestä - ensi kerralla palkkaan jokaisesta erikseen. Tottistellessa se nosti paikkamakuussa kyynärät ilmaan monta kertaa. Tätä pitää tehotreenata.

Lysti oli mukana, mutta linkuttaa pahasti, ja käytin siksi vain lyhyesti, että sai asiansa hoidettua. 

Ei kommentteja: