keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

104 495 - 56 - 6 - 982 - Ja Giblille hyl

Tässä on treenejä ja elämää sotkenut sekä helteet että muutto.

Tiistaina kävin hyvin lämpimässä treenaamassa Giblin lyhyesti. Otatin keppejä putken kautta puomin toiselle puolelle, kontaktit, ja sitten hyvin lyhyen ratakuvion. Siihen kuului lähdön jälkeen pitkittäinen hyppy, pituus, putki, takaakierto, suora hyppy ja takaakierto. Pituus oli hankalasti linjattu ja se otettiin noin kolmesti.

Tänään käväisimme kisoissa. Olin ilmoittanut Giblin kahdelle agilityradalle, välissä oli hyppäri. Gibli nousi lähdössä seisomaan, istutin uudelleen. Etäisyyttä kuului ottaa toisena olleen putken toiseen päähän. Yhdessä kohtaa, missä olin rekisteröinyt, että pitää työntää koira hypylle, en työntänytkään tarpeeksi, siitä hylkäys. Toinen erhe, kun vedätin A:lla, enkä ohjannut sinne kunnolla. Pujottelusta olen iloinen, Gibli kesti hyvin erkaantumiseni. 

Sitten olisi ollut 1,5 tunnin odotus seuraavaan starttiin. Peruin toisen startin ja päätin lähteä kotiin Lystiä katsomaan. En myöskään katso, että Gibli olisi erityisen hyvässä kisakunnossa - treenaamiset ja liikunnat ovat olleet vähissä helteiden ja muuton vuoksi. Lisäksi noita kisoja on nyt lähiseutuvilla "jatkuvasti" entiseen verrattuna.

Noin muuten koirat ovat rauhoittuneet uuteen kotiin ja yhdessä tutkitaan lähiseutuja.

Ei kommentteja: