torstai 18. elokuuta 2022

Hellekisat

Olin ilmoittanut Giblin iltakisojen kahteen jälkimmäiseen starttiin, jotta pahin helle ehtisi hellittää. Lämmintä riitti silti virallisestikin 26 astetta ja olin aivan perumisen partaalla. Päätin sitten lähteä ajatuksella, että lähden pois, jos Giblille tulee liian lämmin. Luvattiin kuitenkin puolipilvistäkin. Perillä sain auton varjoon ja tuuli sopivasti, aurinko oli välillä varjossa ja yhä matalammalla, joten ei ollut liian kuuma. Ekan startin jälkeen Giblin läähätys tasaantui kohtalaisen sukkelaan eikä missään vaiheessa läähätys ollut "liiallista".

Oli Landenin radat. Rimat olivat 60 cm:ssä SM-kisoja ajatellen. Radoilla oli varsin paljon hyppyjä ja paljon muistamista. Oli takaakiertoja, putkiansoja, keppien sisäänmeno putken edessä ja hyppärillä yksi hyvin kiireinen paikka, jonne lopulta ehdin tekemään valssin, kun pääsin ajoissa lähtemään edellisestä paikasta. 

Kiltti Gibli teki ekalta radalta (hyppyrata) nollan 5,38 sek etenemällä, sijoittui kolmanneksi, jäi kärjestä 1,09 sekuntia. Tämä aikaero oikeasti tuntui kivan vähäiseltä.

Agilityradalla aurinko alkoi painua jo mailleen. Tehtiin hienoa nollaa, mutta kepeille Gibli meni jotenkin väärä jalka edellä ja hidastui loppua kohden. Siinä vaiheessa oli kepeillä hiekassa jo kunnon montut. Viimeisin väli jäi pujottelematta ja sitä korjatessa otettiin ylimääräinen putki ja hyppy. Muuten kaikki meni suunnitelmien mukaan, mutta hylkäys siis.

Ajeltiin kotiin illan pimetessä. Kallisarvoinen on tuo pieni koira.

Tässä on videot, kiitos Jere taas!

Ei kommentteja: