tiistai 16. toukokuuta 2023

Giblin ft

Gibli kaatui lauantaina Ojangossa (minkä huomasin sunnuntai-iltana videolta), ja koska sunnuntaina koira tuntui jäykältä, varasin ajan fyssarille. Jälkiviisaasti ajateltuna viime viikko oli Giblille fyysisesti raskas treenien ja kisojen osalta, kuorrutettuna vielä lauantain ja sunnuntain kesäisillä olosuhteilla. Otus kun on lämpöherkkä. Ja lisäksi edellinen viikko oli hyvin vähäliikuntainen oman flunssani takia.

Giblillä oli yleisjäykkyyttä ja oikean lavan takana enemmän tiukkuutta, myös kaulan etuosassa tiukkuutta kaatumiseen sopien. Hyvin pieni reagoi jälleen hoitoon. Saimme 4 jumppaliikettä: "hytkyttelyn", lanneselän ojennuksen (vanha tuttu), kyljen venytyksen ja kaularangan liikkeet eri suuntiin. 

Opin uutta. Läähätyksessä koira käyttää hengityksen apulihaksia ja se voi oikeasti tuntua kropassa. Gibli läähätti lauantaina ja sunnuntaina kohtalaisen paljon.

Uusi fysioterapeutti oli miellyttävä ja tarkka tuttavuus. Hän tunnisti Giblin "tiukan kudostyypin", mistä muutkin fysioterapeutit ovat sanoneet. 

Ei kommentteja: