tiistai 2. tammikuuta 2024

Uusivuosi ja pikkujumpat

Vietimme uudenvuoden jälleen Clarionissa Helsinki-Vantaalla. Gibli ei paukuista välitä, mutta en halua alkavankaan välittää. Ikkunasta näkyi kaupunkiin päin. Rakettien ampuminen oli jatkuvaa. Oli kiva lomailla, nauttia hotellihuoneesta, hienosta illallisesta ja hyvästä aamiaisesta. Gibli käyttäytyi mallikelpoisesti: bravuuri oli hissit, joissa matkusti ahtaasti myös muita koiria ja ihmisiä.


On tullut pakkasta. Giblin tassut palelevat sukkelaan. Kovin kummoisia tossuja koiruus ei tarvitse, kun palelu hellittää. Gibliä vaivaa vähiten baby-sukat, jotka on kiristetty varresta urheiluteipillä. 3 paria 5,95. Meillä on ollut myös niitä neliskanttisen mallisia tarranauhalla kiinnitettäviä lerppuja, jotka ovat olleet parhaita. En löytänyt niitä piilostaan näille pakkasille, joten mennään markettisukilla.


Pikkujumppiin kuului eilen etujalkojen sivuttaisaskeleet, maa-seiso ylä- ja alamäkeen sekä etuosaympärikäännökset sekä venytykset. Tänään tehtiin haastavammat eestaas-siirtymät, peruutukset, etuosaympärikäännökset, istu-seiso suoraan korkeammalle tasolle ja sivuhypyt.

Ei kommentteja: