torstai 16. toukokuuta 2024

Metsäilyä, pikkujumppia ja 5 - hyl - 0

Olemme levänneet ja käyneet metsässä useampana päivänä. Pikkujumppia olemme jatkaneet. Tänään Gibli tiputti talviturkkinsa. Metsässä oli myös mäkäräisiä. Sitä ennen kävimme isossa kauppakeskuksessa, missä Gibli käyttäytyi mallikkaasti.

Eilen kävimme iltakisoissa. Tuomarina oli Palsola. Eka radalla tehtiin kepeille mennessä virhe, mitä paikattiin. Siitä 5 vp ja sijoitus 2. Toisella radalla tehtiin myös keppivirhe ja hypättiin yksi takaakierto väärään suuntaan, siitä hylkäys. Keppivirheitä ei ole juuri tehty, mutta molemmilla radoilla keppikulma oli hankala ja piti vaihtaa puolta enkä uskaltanut testata, osaako Gibli kuten treeneissä. Toisen radan jälkeen ajattelin taas, olenko tosiaan näin surkea. Kolmannella radalla tehtiin 0 ja sijoituimme kolmansiksi. Kiitos Jerelle taas videoista, (jotka aukeavat klikkaamalla ratojen tekstejä)!

Oli kyllä todella lämmin, mittari näytti 26 pitkälle iltaan, mutta mäellä tuuli sopivasti. Sain auton varjoon ja Giblillä oli viilentävä froteeloimi aina startin jälkeen. Maa ei yleisesti hohkanut kuumaa. Gibli ei näyttänyt olevan liian kuumissaan. Yksi kyy nähtiin (minä en nähnyt) kentän laidalla ja niistä varoiteltiin yleisesti. En laskenut Gibliä ojien penkoille haistelemaan. Auringon laskiessa ajoin kotiin ja ajattelin, että on tämä hienoa aikaa.

Ei kommentteja: