sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Games-SM-finaalit

Herätyskello soi klo 6.10. Ruokin Giblin, laitoin kahvin tippumaan ja tulostin päivän radat. Muistelin eilistä ennustetta, kolmea vesipisaraa eli reilua sadetta ja otin mukaani vielä piilolasit tarvittaessa laittettaviksi.

Gambler-rata oli Mikko Aaltosen. Meillä sujui muuten hyvin, mutta aikaa jäi vähän liikaa. Lopussa olin kaavaillut laittavani Giblin putkeen, mistä on hyvä suora loppuosuudelle. Ehdin tehdä kuvion kertaalleen, töötti soi juuri sen jälkeen, (12 estettä, sis. 2 x kepit, 30 sek). En ehtinyt lähettää Gibliä loppu-gambleen, vaan tein samaa uudelleen, jolloin Gibli kipaisikin puomille, mikä oli minulle yllätys, olisi pitänyt olla tarkempi. Loppu-gamble piti ohjata etäältä, siitä olisi saanut 20 pistettä, meiltä meni nollille. Ehkä loppui aika, mutta Gibli tuli viimeisimmän hypyn ohi, mikä näytti haastavalta silmiini jo ennen rataa, saati sitten sähellyksen kanssa. Ei oltu ainoita, joilta loppu-gamble meni pieleen. SM-gamble-sijoitus siis 11./20. Loppu-gamblen kanssa oltaisiin oltu toisia. Tässä on video. 

Sitten oli odotusta. Ilma oli koko ajan parempi kuin mitä oli ennustettu. Vain välillä satoi eikä kovasti silloinkaan. Istuin autossa ja suunnittelin snookeria. Vaihdoin suunnitelmaa rataantutustumisessa, koska alkua en muuten saanut mitenkään sujuvaksi. Kaikille oli selvää, että varsinaista rataa ei kukaan ehdi tehdä, koska aika oli niin tiukka. Giblin kanssa ehdin tehdä lähtöhypyn, punaisen esteen ja 4 pisteen 2 hyppyä. Seuraava punainen tipahti ja kun Giblin kanssa aloitettiin kepit, pisteiden keruu loppui siihen. Saimme siis 5 pistettä, millä olimme toiseksi viimeisiä eli 19./20. Tässä on video.

Ei kommentteja: