keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Lemmenloukun kanssa arestissa

Jos tämä olisi henkilökohtainen päiväkirja, teksti olisi painokelvotonta vihan ja itsesäälin sekoitusta. Koska tämä on julkinen, teksti tulee siivilän läpi (ja viisi kertaa tarkistettuna, koska nykylääkkeillä ajatus sakkaa).

Lysti on varsinainen lemmenloukku nykyisellään, joten agilityhallille ei ole asiaa. Tottistelu uudessa lämpimässä hallissa olisi jo kiinnostanut, mutta jäi samasta syystä. Tänään intouduin pihalla vähän tokoilemaan. Koiruus sai seurata ja tehdä luoksetulon pysäytyksen pelkän seisahtumisen kanssa. Kotona on viilattu seuruuta käännöksissä ja peruutuksissa. Lisäsin muuten videoihin 9.6.10 tokokokeista kuvatun videon, jos joku haluaa katsoa. Video on otettu autosta sisältä Lysti-ikkunan läpi, kuvassa näkyvä tahra on vuhvelin kuonon jälkiä.

Otettiin tänään videolle Lystin varovainen istumataiteilu ja kyljelleen menemiset. Video on tässä *klik*.

Sitten selkäuutiset, mistä tämä apatia ja melankolia kumpuaa. Selkä sai tarpeekseen jopa sairauspäivärahan turvin lyhennetyistä työpäivistä vaikka seisoin töissä niin paljon kuin kykenin. Istuminen kun on se paha juttu. Olen taas kokoaikaisesti sairas ja jatkot selviää huomenna. Lääkkeitä vaihdetaan jälleen tavoitteena kivuttomuus ja vähäisemmät sivuvaikutukset. Tukiliivi otetaan käyttöön. Tirautin jo muutaman kyyneleen. Tässä on odoteltu kahden pullistuman kuihtumista, mutta alempi pullero jatkaa paisumistaan lisääntyneiden alaraajojeni hermosärkyjen perusteella. Tämä ei parane ikinä.

Ei kommentteja: