perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tarkistus

Uskoni Lystin pujottelutaitoon on huvennut harjoitusten takakierojen lähestymiskulmien takia, joten kurvasin agilitykentälle katsomaan missä mennään.

Laitoin kepeistä reilun 5 metrin päähän hypyn, jota kautta lähetin Lystin pujottelemaan. Jäin itse hypyn tienoille ja katsoin miten agilityparini hakee kepit lähestymällä suoraan ja noin 40-60 astetta molemmilta puolilta. Lysti oli VARMA ja pujotteli hyvällä rytmillä loppuun saakka. Toistoja tuli yhteensä 4 kpl.

Puomille juostiin hypyn kautta. Jos sanon liian aikaisin "osu", niin Lysti himmailee. Jos sanon vain reilu metri ennen 2o2o-paikkaa, niin Lysti on siinä missä pitääkin. Alustan kanssa se osuu heti kohdalleen. Toistoja lisää edelleen. Mutta yhtään yliloiskausta ei tullut (ei tietenkään, kun puuttuu toiset koirat ja kisatunnelma).

Lähtöä ja 2o2o-paikalla pysymistä vahvistin myös. Nytkyin hypyn takana ja vierellä yrittäen saada Lystin liikkeelle. Pari kertaa se nytkähti, mutta tassut eivät liikahtaneet. Tarkka tyttö!

Harjoitus ajoi asiansa, yritän luottaa huomisissa kisoissa Lystin pujottelutaitoon.

(Lisäys: Testasinhan minä oikean ja vasemman kaarroksen myös, Lysti nuoli hyppypidikettä. Vitsit kun tätä uskaltaisin joskus oikeasti soveltaa.)

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Mekin päästään viikon päästä agikisojen makuun :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Jes! Teille myös tsemppiä ja onnea kisoihin!