torstai 19. toukokuuta 2011

Lisää aksaa

Tänään oli vakioryhmän treeni. Otin Lystiltä nyt kaulapannankin pois, kuten kisoissa tehdään. Tämä yhdistettynä siihen, että se näki edellisen koiran suorituksen johti siihen, että käsissäni oli haukkuva ja vauhdikas koira. Tämän huomasin kontaktilla, joiden alastulo oli pompattava pari kertaa yli. Kepeille lähetykset sekä itse pujottelu sujuivat taas. Tällä kertaa oli ongelmana valsseissa se, että koira pääsi valumaan taakseni (= olin myöhässä). Oli siellä paljon muutakin korjattavaa, mutta onneksi myös hyviä pätkiä.

Erityisesti toisen radan alussa oli kohta, jossa en ehtinyt ajoissa valssiin mitenkään, jolloin Lysti livahti selkäni taakse ja sieltä puomille, samalle mille eka radalla mentiin. Oikeasti olisi kuulunut mennä keinulle. Kotimatkalla jälkiviisaasti tajusin, että mitä sitä valssia siihen hinkkaamaan, kun ei kerta ehdi. Samaan kohtaan olisi kannattanut joku vastakäännöksen tapainen tehdä. Ehkä ratkaisu painuu jonnekin mielen syövereihin, mutta ikävää huonouden tunnetta se ei paikkaa.

Lykky on ilmeisesti lukenut blogiani, koska tänään on sattunut vain kaksi ohi-liruttelua. Äsken iltakävelyllä se ei:n sanomalla käänsi huomionsa pois autoista ja tarttui pieneen pehmojalkapalloon kiinni. Saman kävelylenkin lopuksi naapurin setä halusi Lykkyä leikittää, saikin luvan ja innokkaan kaverin. :) Aamulla sattui pieni vahinko. Annoin pennulle purutikkua, johon se ahnaasti hyppäsi. Harmi, että kulmahampaan alle sattui sormi, jonne hammas upposi ja veti halki koko sormenpään pennun alastulon myötä. Ostettiin tänään kaupasta aika paljon laastaria, tällaisia tuntuu sattuvan.

P.S. Poika sanoi, että Lykyllä on "yhtenäiskorvat". Ne ovatkin kuin yksi iso kolmio.

Ei kommentteja: