lauantai 15. lokakuuta 2011

Onks Lykkensdorf liian edessä?

Sain poikani houkuteltua videokameran taakse. Tässä tulee samalla videoiden herättämiä ajatuksia, joihin saa kommentoida. Rehellisesti sanottuna ensimmäinen oli se, että vähän on opittu 7 viikon hiomisen aikana. No oikeasti ei olla koko aikaa treenitty, koska seisominen ei ole ollut vahvimpia puoliani. [tekonaurua]

Ensin on luvassa sisätottista. Lykky meinaa olla liian edessä - kukahan sen sinne ohjaa?! Pakitus otetaan kaatumisen kautta, kun pentu ei voi enää pystymmässä istua, voi sitä pientä. :} Kättä kannattaisi siirtää ajoissa taemmas. Paikoillani voisin kääntyä pienempiä asteita, koska koira ei vielä osaa - tai ehkä vähän isompi käännös onkin alkuun helpompi? Peruuttamista on opetettava, nyt koira kaatuu, jos liian ylhäältä peruututtaa ja menee maihin, jos namikäsi on alempana. Sivuhuom.: Jalastani puuttuu ystäväni Luistelumono, mutta lääkärin siunaama sidosteippaus on sukan alla. Niin on tukevampi, ja teippaus myös pitää turvotuksen paremmin kurissa.

Ulkona Lykyn paikka on parempi. Yhden askeleen seuruutus käsi tuolla tavalla on uusi juttu. Voisin ottaa pidempiä askelia, nyt on tuollaista hissuttelua. Maassamakuusta Lykky näköjään varastaa ylös. Sivuhuom.: 3 numeroa liian isot kumisaappaat ovat kätevät siteiden ja 150 euron luistelumonon kanssa.

Tässä nämä kahden leivoksen arvoiset videot:
Muista siis: käden paikka, peruutuksen harjoittelu, pienemmät käännökset ja isommat askeleet jatkossa. Katso, ettei koiruus nouse maasta ylös luvatta.

Vinkki: Tänään tulee Valtion vihollinen televisiosta. Yksi suosikkielokuvistani. Ajan hammas ei ole pureskellut sitä erityisen ystävällisesti, mikä tuo oman mielenkiintonsa.

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Välillä Lykky käväisee hieman edessä, mutta ei se minusta mitenkään ongelmaksi asti siellä ole? Käyttää takapäätään tosi täpäkästi jo nyt ja takaakierto on tiivis! Lykky on superryhdikäs! Eräs merle on enemmän sellaista röhnöttäjäsorttia :D

Sulla on saman väriset hait, kun mulla!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Se paikka on pikkuisen helpompi korjata nyt kuin sitten joskus... Mutta kun siirrään namikättä taaksepäin, niin Lykky siirtää vain kuonoaan taakse ja muistuttaa yhä enemmän joutsenta, kun rintakehä on yhtä edessä.

Eiks olekin hyvän väriset hait! :)