tiistai 15. marraskuuta 2011

Pentuagilitya

Tänään oli auringonnousu 8:19, auringonlasku 15:31 ja selvä hämärtyminen klo 16:00. Lämpötila oli +1. Töiden jälkeen kaappasin Lykyn matkaan agilitykentälle. Sain tehtyä kirjallisen suunnitelman sen agilityyn ja aloin toteuttaa sitä. Toivottavasti saamme sen treenittyä läpi.

Tänään teemana oli irtoaminen (jatkoa), takaakierrot (jatkoa) ja takanaleikkaus (uusi). Laitoin rimat 10 cm korkeuteen. Emmin edelleen pitäisikö niitä olla vai ei, mutta tuntuu paremmalta, jos koiralla on joku ajatus siitä, että siivekkeiden välistä ei vain kaahata. Tulos: irtoaminen sujuu kuten pitää, takaakierrot koira hoksasi ja takanaleikkaus ei tuottanut ongelmia. :) Kerran rimaan kolahti, muuten oli puhtaita ylityslaukkaloikkia. Lähdössä pysymistä vahvistin, kerran pääsi koiruus varastamaan, himpura.

Lopuksi annoin Lykyn tottua keinun heijaukseen x 2. Lykky söi ruokaa ja näytti silti ettei tajunnut mikä on homman juoni. Ei siis reaktiota, ei edes keinun palautuspamaukseen. Vaikka ensin säpsähdin itse, että voi ei, sitten katsoin Lykkyä, että ai niin tietysti, ei se välitä. 

Kaula kuin kobralla

Nilkalla juoksin tänään uusia kuvioita: kahdeksikkoa ja neliötä (eteenpäin, sivuttaishypyt/-askellus, peruutus, sivuttain). Lystin kanssa hölkkäsin yli puolet lenkistä. Eipä nilkka ollut moksiskaan. Tasapainolaudalla teen vielä kyykkyjä yhdellä jalalla. Koipi on tietysti teipattu ettei tapahtuisi kriittistä muljahdusta. On kyllä hieno tunne, kun se paranee noin vauhdilla. Töissä nostan välillä pystyyn, mutta turpoaminenkaan ei ole niin iso ongelma kuin aluksi.

Ei kommentteja: