perjantai 2. joulukuuta 2011

Agia, tottista, tokoa

On ollut vapaapäivä. Heräsin klo 10.55, joten oli ilmeisesti kertynyt univelkaa. Herättäjä oli Lykky. Ilmeisesti tunnusteli viiksikarvoillaan hengitänkö, koska avatessani silmät tunteeseen lähelläni on joku edessäni näkyi musta kirsu.

Hallissa oli treenaaja, joten tottistelin Lykyn kanssa ensin. Paikkamakuuta harjoittelimme pienellä häiriöllä. Luoksetuloja otin n. 2 metristä, samalla sain paikkaistumista treenattua ja sille oli selvä tilaus. Liikkeestä seisahtumisia jatkoin pienen käsiavun kera.

Agilityssa se juoksi kahden putken ja hypyn kombinaatioita. Palloa ei ollut näkyvillä muuten, paitsi putken jälkeen se ilmaantui palkaksi. Rimoja en laittanut taaskaan. 

Puomin pätkä oli maassa. Sillä tasapainoilu sujuu jo hyvin. Katselin jo jotakin matalaa tasoa, mille laittaa sen toisen pään, mutta jätin rakentelun toistaiseksi.

Rengas oli tyrkyllä, joten sen Lykky sai hypätä matalimmassa asennossa. Pystyin sen lähettämään palkalle noin 2 metrin päästä ja se lukitsi hyvin mistä loikata.

Lystin kanssa vain tokoilin, koska huomenna on agi-treeniä. Aloitin seuruuttamalla kuin olisimme olleet kokeessa. Siirtymiä, rytmivaihdoksia, Lysti oli loistava. Luoksetulon pysäytys oli hyvä myös. Samoin liikkeestä seisahtuminen ja istuminen. Sitten rallattelua, Lysti pitää eniten takaa-ajosta, välillä se jahtaa pallo suussa, välillä minä. Tosin minulla ei ole narupalloa suussani.

2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Miksei sulla ole narupalloa suussa? Mä luulen, että Lysti pitäisi siitä leikistä vielä enemmän. :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ja ohikukijat kaikkein eniten! :D "Hei miksi sulla on kuraa hampaiden välissä?"