torstai 23. helmikuuta 2012

Lykyn tottistelut

Agilityhallin ulkokentällä Lykyn kanssa:
  • Seuraaminen lelu takapalkkana tai taskussa: Lykky tuli kauniisti kontaktissa nojaamatta yhtään, tein pysähdyksiä, kaarroksia oikealle ja vasemmalle. Matka vaihteli muutamasta askeleesta 15 metriin. Aloitin seuruutuksen pääosin lennosta, nätisti Lykkensdorf hakeutui oikeaan kohtaan. Olen iloinen, tämä liike on edistynyt isoin harppauksin. Ensi kerralla pitää muistaa täyskäännökset!
  • Jäävät: maihinmeno, istuminen ja seisahtuminen vain kerran, koska onnistuivat kerrasta eikä treenin pääpaino näissä ollut. Lelu lensi koiran taakse palkaksi.
  • Noutaminen: Iskunoutoja muutama, olivat hyviä. Koska kapula keräsi lunta ja hanskani kastuivat, ei harjoiteltu pitämistä lähellä.
  • Luoksetuloja vaihtelevista matkoista: liukkaus yllätti koiran välillä, muuten ok. Kerran Lykky haki  maassa lojuneen kapulan kesken kaiken. ;)
  • Paikkamakuu takapalkan kanssa. Tässä olisi kannattanut olla ruokaa, mutta sitä ei ollut matkassa. Kävin auton takana piilossa. Kun palasin ensimmäisen kerran ja sanoin "hieno", koira palkkasi itsensä, siitä kiesin. Toisella pysyi kehumisesta huolimatta. Näitä lisää.
  • Hallissa rengasta muutaman kerran. Nostin sen maxi-korkeuteen. Lykky on tämän hoksannut, lukitsi esteen jo kaukaa, saatoin lähettää sen ja viskata palkan vasta koiran hypättyä. Muuta ei hallissa tehtykään. Varmuuden vuoksi oikeassa etujalassa oli pinteli suojaamassa yläanturaa.
Illalla matkaan samaan halliin agiliitämään Lystin kanssa.

Tuutsä perässä?

Ei kommentteja: