perjantai 21. joulukuuta 2012

Pakkashangessa

Ilmojen haltija on tänään armahtanut lämpimällä ilmalla eli mittari näyttää vain -12. Ei tuulekaan, mikä tekee olosuhteista trooppiset. Pakkanen on kiristymässä uudelleen, joten otin muodikkaasti hetkestä ilon irti. Feng Shui ja silleen.

Lysti juoksenteli polven alle ulottuvassa kevyessä pakkashangessa. Molempia en uskaltanut laskea yhtä aikaa revittelemään, koska siitä varoitettiin toipumisohjeissa erikseen. Hyvin juoksutuokio tuntui maistuvan. Pitkään ei oltu, koska on pakkasta kuitenkin tuon verran ja kuuri vielä kesken. 

Seuraavaksi vein Lykyn samaan puuteriin. Se jumppasi - hidas kulku tuollaisessa hangessa vastaa fysioterapeutin suosittelemaa ryteikössä kulkemista. Tottistelimme pitkästä aikaa. Hyvin oli muistissa seuraaminen, jäävät ja luoksetulo. Hanki ei haitannut yhtään. Kadulla sählyä pelaavien poikien ohi se kulki narupallo suussa, sen verran kiinnosti heidän pelivälineensä. Kehut sai, kun keskittyi leikkimään kanssani ohituksen ajan. Pojat katsoivat hymyillen: "Tuossa se pallokoira taas menee."


Ei kommentteja: