tiistai 19. maaliskuuta 2013

Lisää tottista

Tällä kertaa olin mudihäiriössä Lykyn kanssa. Sää on edelleen asteitaan kylmempi viiman takia, joten Lykyllä oli mantteli yllään.

Ensin pidin paikkamakuussa vähän aikaa, sen verran, että Laura vähän seuruutti ja otti luoksetulon. Olin välillä A:n takana piilossa. Lykky pysyi, palkkasin. Sitten Lykky uudelleen maihin ja Luksi muutaman metrin päähän tokon alokasluokan tyyliin. Tästä Laura kutsui koiransa luokse, Lykky pysyi, palkka. Sitten tein bh:n jäävät, istuminen ok, maihinmeno ja luoksetulo ok. Leikitin näistä.

Ilmeni ongelma: Olen luullut, että koira tuijottaa perääni jäävissä. Ei tuijotakaan minua, vaan katselee saalisleikitettävää koiraa, ei tosin lähde mihinkään. Tähän täytyy kiinnittää huomiota jatkossa.

Myöhemmin kävin Lykyn kanssa kaupungilla. Nyt Lykylle oli ihmisvilinä ja heijastavat näyteikkunat tutumpia, niitä ei tarvinnut tutkia niin innokkaasti ja uteliaasti. Jätin sen taas joksikin aikaa paikkamakuuseen, kun kävin liukuoviliikkeessä. Siinä napotti paikallaan palatessani. Tuli testattua puolivahingossa alustavarmuuttakin. Yhden liikkeen edessä oli metalliritiläinen luiska. Lykky ei edes huomannut astuneensa sille.

P.S. Pyykkikoneen jumiutti toppatakin vetoketjun vetimen pehmeä koristelerpukka. Arvokas koriste.

Ei kommentteja: