keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lisää agilitya ja tottista

Maanantaina kävin molempien kanssa kentällä. Kontakteja ei vielä ulkona ole, mutta 5 hyppyä löytyi. Niillä sitten taiteilimme.

Tein 5 hypyn rinkulan, jolla hyppyytin molempia vuorotellen, suuntaa välillä valssilla vaihtaen. Lystille tämä oli helppo, mutta niin oli Lykyllekin. Se haki esteet hyvin eikä tiputellut rimoja. :)

Toisena tein leijamaisen kuvion, jolla harjoittelimme takana leikkaamista. Kummallakaan ei ollut siinä ongelmaa.

Seuraavaksi laitoin 5 hyppyä peräkkäin, millä treenasimme loppusuoran irtoamista. Hyvin molemmat lähtevät, kun on lelu odottamassa. Lykkyä vedätin tällä suoralla erikseen juoksemalla niin lujaa kuin pääsin edessä ja vierellä, lopulta taakse jääden. Eka kerralla tipahti yksi rima, kahdella seuraavalla pysyi kaikki. Tämä ei olisi ollut mahdollista vielä viime syksynä.

Tänään tottistelin Lykyn kanssa. Kevät on voittanut luisteluradat ja kenttiä alkaa paljastua. Ensin seuruutin ja huomautin painamisesta, naksulla merkkasin hyvät paikat. Tällä tuli sopiva väljyys. Jäävät teetin seuraavaksi. Kolmantena vähän uutena tuli luoksetulon pysäytys. Ensin Lykky tarjosi maahanmenoa, sitähän viimeksi hangella on harjoiteltu. Pian se hoksasi, että kannattaa seisoa. Vapautin niistä takapalkalle. Olisiko etäisyyttä ollut noin 8 metriä. Taskustani kaivoin vielä kosketusalustan, mihin Lykky heti hyppäsi etujalat ojossa. :) Siirrän sen taas ylösmenokontaktille, jotta saan niitä muistuteltua.

Ostin naksutinkirjan. Kotihommina on treenattu pannan päähän laittamista. Pyörähdyksiä molempiin suuntiin olen jatkanut uudella innolla. 

Ristikkäisten jalkojen nostoja jaksetaan jo 19 per puoli. Siinä alan mennä jo laskuissa sekaisin. ;)

Ei kommentteja: