torstai 24. lokakuuta 2013

Ryhmätreenejä

Eilen olin Lykyn kanssa jälleen Harrin opissa. Ensin mentiin 23 esteen rataa pätkissä. Tällä kertaa opin lisää takaa ohjaamisesta: Kahteen kohtaan tuli tiukka takana leikkaaminen yhdistettynä toiseen ohjaukseen. Olivat mulle uusia. Muutamalla toistolla alkoivat sujua.

Poispäinkäännöstä hiottiin myös. Olen aina vierastanut sitä ohjausta. Mitähän muuta - Lykky haki kivasti takaperoisen nurjan keppikulman. Ja semmoinen ihme tapahtui, että sain putki-A-erottelussa Lykyn ohjattua molemmista ohi. :D Lopuksi rata mentiin kokonaisena ja kerrankin nollalla läpi! Rimoja koira ei tiputtanut kertaakaan.

Tänään otin Lystin oman seuran treeniin. Eka kerralla hinkattiin sellaista kohtaa, missä koira piti saada kepeiltä hypylle ja toisen hypyn ohittaen putkeen. Hallin seinä tuli vähän vastaan, jolloin en saanut tarpeeksi hyvää linjaa ja puskin Lystiä väärälle hypylle. Toiselta puolelta ohjaten tämä kohta sujui, mutta vaati sen, että Lysti jatkoi keppejä, vaikka itse jäin jälkeen. Onnistui kannustamalla, mutta näitäkin voisin taas treenata lisää, jotta vauhti säilyisi paremmin.

Toisella kierroksella hierottiin käännöksiä pienemmiksi. Otin TAAS taka-askeleen, mikä on aivan turha. Treeniin menee kontaktit, jos itse erkanen sivulle tai jään taakse. Lysti lähtisi matkaani eikä jatkaisi 2on2offiin. Muuten se oli kiva ja tuttu ohjattava.

Ei kommentteja: