sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Lystin agility

Menin treenaamaan eilistä treeniä Lystin kanssa. Hallille sattui treenikaveri, jonka kanssa vuoroteltiin ja toisiamme koutsattiin. Kyllä sitä vaan toinen silmäpari näkee paljon! Videokin on armoton: jos nyt olisi tilaisuus kokeilla uudelleen, valsseja aikaistaisin reippahasti. 

Otin siis Lystin treenit videolle. Treenasin Lystin kanssa kamerasta katsottuna 2 x 7,5 minuuttia. Molemmista jäi aktiivista treeniaikaa alle 1.5 minuuttia, kun leikkasin pois palkkauksen, analysoinnin ja uuden yrityksen suunnittelun. Mitään turhia ei lörpötelty. Jäin vaan miettimään koiran rasitusta, että ei sitä kamalasti tule.

Videot saa taas tarkemmiksi, jos säätää niihin Youtubessa enemmän pikseleitä.

Osa 1:


Osa 2:

4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Toihan on muuten loistava kdea viedä kamera parvelle omatoimitreenin ajaksi, ei tarvitse kenenkään keskittyä kuvaamiseen ja näkyy koko kenttä. Oliko sull kamera ihan kaiteella vai miten?

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Mulla oli kamera 25 cm korkealla jalustalla korkealla penkillä heti kaiteen takana. Tuntui, että kaiteella olisi ollut liian reunalla.

Sarianne kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Omat silmäni tarttuvat vain virheisiin. Mm. keppien jälkeen olisi selvitty vähemmillä toistoilla, jos olisin käyttänyt paremmin vastakkaista kättä ja ollut edellä = pois laskeutumislinjalta, joka pakotti pituudelle.