torstai 5. kesäkuuta 2014

Tossuja ja agilitya

Lystillä on nyt kahdessa tassussa anturan reuna rikki. Tänään onneksi löysin muuton jäljiltä muovipussin, jonne olin Lystin tossut kerännyt. Iltalenkki käpöteltiin kengät kaikissa jaloissa. Lauantaina olisi kisastartteja tarjolla, jos tassut korjaantuvat ajoissa. Seuraava viikko kuljetaan kiltisti tossuissa. 

Tänään olin Lykyn kanssa ryhmätreeneissä. Mentiin sisällä samaa Sampon rataa, mitä sunnuntaina Lystin kanssa. Lykky kääntyy tosi herkästi Lystiin verrattuna. Siinä, missä Lystiä pitää veivata kuin autoa, josta puuttuu ohjaustehostin, Lykkyä ohjataan herkästi joystickiä hipaisemalla. Se kääntyi uskomattoman pienestä välistä, mm. takaakierto - niisto - persjätössä se nuoli siivekettä. Kepit olivat hyvät, A:n kontakti myös. Loppusuoran Lykky hyppi in-out-hyppyinä. Vaikka vedätin, se malttoi mielensä, piti hienon rytmin eikä tiputtanut yhtään rimaa. 

Kolmea välistävetoa yritin ohjata rytmittämällä. Miltei onnistuin kokonaan, kaksi ekaa vielä meni, kolmannella Lykky haki eri suuntaan. Tämä on niin hienovaraista, että jätin sen treenin omalle ajalleni.

Mutta Lykyn vire. Se oli hyvä. Muutkin ovat huomanneet muutoksen ja sanoivat sen ääneen. :) 

Ei kommentteja: