lauantai 4. lokakuuta 2014

57. ja 58. startti

Lykyn kanssa täyttyy kohta 60. startti ykkösissä. Tänä vuonna on kisattu vähän, 11 starttia. Saldo: 6 x hyl (1 x ei pysähtynyt kontaktille, 1 x varasti lähdöstä, käskin maihin, 4 x väärä rata, yleensä putki), 3 x 5 vp (2 x puomin ylösmeno, 1 x rima), 1 x 10 (keinun ylösmeno ja rima), 1 x 15 vp (puomin ylösmeno, rima ja muurinpalikka).

Tältä päivältä ei ole videoita. Tuomarina toimi Mikkilä ja oli tehnyt kivat radat taas. Sopivan mutkallista menoa.

Ekalla agiradalla lähdöstä pyöräytettiin koira muurin kautta u-putkeen, mistä hypyn kautta puomille. Lykky tiputti riman ennen puomia. En tiedä käskytinkö puomille väärään aikaan ja miettikö koira ylösmenokontaktia, mutta joka tapauksessa rima kolisi. Puomin kontaktit hyvät, sitten mutkassa pituus, hyppy ja keinu. Keinun kontaktit hyvät. Putkeen ja kepeille, mistä kahdelle hypylle laaja valssi. Rimat pysyivät. En tehnyt äkkinäisiä liikkeitäkään (kuten pari viikkoa sitten). A, taas hyvät kontaktit. Hyppy, putkeen ja loppusuora. Tulos: 5 vp, mutta olin iloinen kontakteista ja radasta muutenkin, jolla ei juuri ylimääräistä tehty.

Toka agilityrata alkoi suoralla: hyppy, A, pituus, putkeen, tämä virheetöntä. Jo etukäteen katsoin, että tämän jälkeen tulee kiire, koska koira piti käydä saattamassa kauimmaiselle hypylle, mitä seurasi S:n muotoinen hyppyosuus. En ehtinytkään kunnolla, vaan etänä sain koiran improvisoitua oikeille hypylle. Sieltä putkeen ja takanaleikkaus hypyltä kepeille. Tässä päästiin yhteiseen rytmiin. Kepeiltä putkeen, keinu, 2 hyppyä ja puomille. Taas hyvät kontaktit. Hyppy ja putkeen. Putkelta käännyttiin muurille, olin vähän myöhässä, joten Lykky pongasi suoraan edessä olleet kepit ja kävi siellä tekemässä yhden kepin. Kaksi viimeistä hyppyä virheittä maaliin. Tuomari risti keppiharhalenkistä kätensä, sen jälkeen peitti silmänsä, käväisi kumarassa ja huusi: "Miksi sen kepeille laskit?" -"Ei olisi pitänyt", huusin takaisin ja symbolisin elein ammuin itseäni ohimoon. 

100 % onnistuminen hakee yhä itseään.

Ei kommentteja: