tiistai 7. huhtikuuta 2015

Belgit jumppaa

Eilen kävin Lykyn kanssa ajamassa kickbikella. Yhteistyömme ei oikein pelannut ja säännöistä piti muistuttaa turhan monta kertaa. Nostelin tänään sen ristikkäisiä jalkoja kahdessa erässä yhteensä 46 kertaa. Lisäksi jumpattiin tasapainotyynyllä. Harjoittelimme käännöstä etuosan ympäri, mikä vahvistaa myös ranteita. Päivällä Lykky teki sitä hyvin, mutta kameran edessä jouduimme aloittamaan alusta. Lisäksi teetin kaukokäskyjä, jumppamielessä niitäkin. 


Lysti osasi jotenkin luonnostaan kääntyä etuosansa ympäri. Videolle taisi tarttua vain asennon muutoksia. Molemmat tarjosivat gimme fivea itsenäisesti, se taitaakin olla viimeisin opeteltu temppu.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Lykyn videon kohdalla mietin ensin, olenko ainoa, jolla on ongelmia saada koiraa tasapainotyynyilemään rauhallisesti. Onneksi sen toinen luonto tuli esiin videon lopusta. En ilmeisesti ole Hukalle onnistunut kovin selkeästi kertomaan, mitä sillä tyynyllä kuuluisi tehdä, kun se mieluiten sinkoilee edestakaisin tyynyn päällä ja haukkuu samalla.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ooh, miten huojentava kommentti. Voin paljastaa, että loppuhuipennus oli vain osa pitkistä pätkistä haukkumista, saalistamista ja raapimista.