sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kisoissa Lykyn kanssa

1. agilityradalla Lykky loikkasi A:n alastulolta. Keskeytin kisan. Sitä ennen se ehti tehdä kepeillä virheen - oikaisi erikoisesti kaksi väliä - ja tiputtaa riman.

2. agilityradalla Lykky varasti keinulta. Keskeytin kisan. Sitä ennen se pysähtyi puomille hienosti, tosin ylösmenolta tuli virhe. Ja ennen puomia tiputti eka riman.

3. radalla, joka oli hyppäri, mokasin itse rytmittämällä liian myöhään, jolloin Lykky ei kääntynyt ajoissa. Siitä tuli hylkäys. Loppuun oli kaavailtu juoksusuora. Otin sen kirjaimellisesti. Joskus Lykky on kestänyt vedätyksen, ei enää, vaan tiputti molemmat loppusuoran rimat. 


Hyvät puolet: 
  1. Ennen ekaa starttia Lykyn vire oli liian korkea. Toinen ja kolmas startti olivat siinä mielessä parempia. 
  2. Olen tyytyväinen, että otin sen kontaktivarkauksista pois radalta. Koiruus pysähtyi toisella radalla puomin alastulolle, vaikka sitten keinulta taas lähtikin.
Huonot puolet:
  1. Eka radan vire.
  2. Rimat olivat herkässä tänään - tosin alusta on melko pehmeä. Lykky on ollut tuolla kerran tai kaksi ennenkin ja tiputellut silloinkin rimoja. Lisäys: Videolta katsoessa minulta katoaa koira silmäkulmasta hypyn päällä ja siksi ainakin yksi rima tipahtaa. 
  3. Kepeillä taas virhe.
  4. Puomin ylösmenolta virhe. Menee stana kaikki treenit ylösmenokontaktien treenaamiseen ja virheitä sataa sitten myös muualta niiden stanan puomin ylösmenokontaktien lisäksi.
Ei uskoisi, että eilen treeneissä kaikki kontaktit olivat priimaa.

Kuva (c) EJP

Ei kommentteja: