tiistai 29. syyskuuta 2015

Agilitya ym.

Kävin Lykyn kanssa hallilla. Ulkona treenattiin etäohjaukseen liittyen takaakiertoja ensin kahdella, sitten kolmella hypyllä. Tämä sujui yllättävän hyvin. 

Sisällä harjoittelimme rataa. Jos katsekontaktini herpaantui, Lykky tiputti riman. Näin kävi kahdesti. Jos huitaisin kädelläni, että hyppää tuo, koiruus sujahti takaakiertoon. Takaakierron ohjaus on siis herkistynyt (liikaa?). Puomin ylösmenossa odotin Lykkyä edempänä. Kerran en hyväksynyt sen ylösmenoa, muuten osui hyvin. Harjoiteltiin myös suoraa alastuloa, vaikka jäin taaemmas.

Kävin fysiatrian polilla. Kaularangassa on protruusio, kolmen nikaman virheasento ja kolmessa välilevyssä rappeumaa. Viimeisin on minulle uusi ja epämieluisa uutinen. Hermoärsytyksen oireita on edelleen. Jatketaan fysioterapiaa, kipulääkkeitä ja omaa kevyttä jumppaa. Päätä ei kannata taivuttaa alaspäin eikä katsella liikaa taivaisiin. Kaikkea saa tehdä, mikä ei ärsytä. Tärinä ärsyttää nyt kuitenkin, joten mm. autolla ajamista ja juoksulenkkejä kannattaa välttää. En aikoihin ole juoksemalla juossutkaan, mutta ostinkin jo viikonloppuna täysvaimennetut kengät koirakävelyille entisten barefootien sijaan. Töitä alan kokeilla ensi maanantaista alkaen. Asentoa pitää vaihtaa tiuhaan. Sen näkee sitten, kestääkö selkä ja niska. Peruin ensi viikonlopun Lystin agilitykilpailut.

Illalla kokeilin koirakuvausta. Tässä on Lystin poseeraus. 

Ei kommentteja: