keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Peruutuksia

Niskan kanssa on olemista. Lauantaina iski paha polte, mikä jatkui sunnuntaina. Lykyn kisat oli peruttava, mikä kirpaisi kovasti, koska hurtta olisi ollut hyvässä iskussa. 

Eilen makasin magneettikuvissa. Ne ovat nyt seuraavalla tasolla arvioitavana. Kaularangassa on ainakin yksi mutka oiennut väärään suuntaan. Pullistumista ei ole varmuutta. Fysioterapia ja s-loma jatkuvat.

Pahimmillaan on näyttänyt siltä, että töiden lisäksi pitää luopua koiraharrastuksista ja jopa koirasta. Nyt ei näytä ihan niin synkältä. Agilityssa aion opetella etäohjausta lisää. Lykky irtoaa niin hyvin, että voisi onnistuakin. Paragilityn statushan mulla jo on.

Lenkeillä ja kotona olen panostanut hallintaan. Kiskaisut ja ryntäilyt on vaan jätettävä joka tilanteessa. Olin Lykystä aika ylpeä eilisaamuna. Vastaan tuli kapealla pyörätiellä fleksissä räyhäävä pikkukoira. Löysällä hihnalla talutettu Lykky käytti koiran kohdalla korviaan luimussa, sen verran sitä jurppi, mutta muuten antoi pienen ilkimyksen jatkaa rähisemistään ihan rauhassa.

Ei kommentteja: