torstai 29. lokakuuta 2015

Ryhmätreenit

Ennen ryhmätreeniä treenasin Lystillä siivekkeen ympäri pyöritystä muutaman toiston verran. Se kääntyi hyvin. 

Radalla oli 2 + 2 hyppyä ja u-putket. Ensin edettiin 1. suoraan kahden hypyn kautta putkesta toiseen, sitten 2. diagonaalisti, 3. välistävetojen kautta ja lopulta käytiin 4. kääntämässä toisella hypyllä 180 astetta ja palattiin samaan putkeen. 

Menin ensin Lykyllä. Diagonaaleissa parannettiin valssejani, erityisesti merkkausta, ja Lykyn linjaa, jotta se kääntyi paremmin kohti putkea. Oivalsin uutta valssin merkkaamisesta! Välistävedoissa kannatti rytmittää ja kääntää jälkimmäiselle hypylle. 180 asteen käännöksissä rintamasuunnan kääntö ajoissa oli tarpeen, rytmityksen lisäksi.

Toiseen osioon otin kaverikseni Lystin, jolle tuollaiset käännökset ovat haastavia. Diagonaaleissa valssin merkkaus oli tärkeää. Välistävedoissa merkkasin ajoissa, mutta Lysti kääntyi, kun oli ensin loiskauttanut suoraan. Sama 180 asteen käännöksissä. Näitä pitäisi treenata lisää, mutta Lysti ei ole enää nuori tyttö eikä opetukset ole aiemminkaan auttaneet, joten syvempi kurssi jäänee väliin. En ole aikoinaan osannut sitä opettaa oikein, ohjaus on ollut, mitä ollut - ja ei Tikki Tikkinen kovin luontainen kääntyjäkään ole ollut.  


Ei kommentteja: