sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Ja niin minua vietiin

... kuin litran mittaa. Myönnän, että aamulla kehtuutti lähteä kisoihin, mutta ajattelin olla kunnon urheilija ja voittaa moiset vireongelmat. Sitä paitsi treenaaminen ilman kisaamista ei motivoi eikä osallistumatta voi onnistua jne. Olin ilmoittanut Lystin ekalle hyppärille ja ekalle agilityradalle ja Lykyn koko settiin hyp-agi-agi-agi. Tuomarina toimi Sisko Pulkkinen ja meille radat olivat haastavia, onneksi monille muillekin.

Lysti hyppäsi pari väärää estettä hyppärillä. Ohjaukseni olisi voinut olla tarkempi. Hylkäys. Agilityradalla se loikki alastulokontakteja ja taisi mennä väärään putkeen. Hylkäys.

Lykky vonkui jo hallin pihalla ja olisi kiskaissut itsensä väärästä ovesta sisälle. Se muisti liiankin hyvin vanhan treenipaikkansa. Se varasti hyppärillä lähdöstä. Kytkin ja vein pois. Ekalla agilityradalla se teki vähän naftit kontaktit, mutta hylkääntyi vasta lopussa muistaakseni väärään putkeen. Toisella agilityradalla tehtiin hyvää ja nopeaa rataa, kunnes se teki kunnon lentokeinun. Se katsoi oikein hämmästyneenä ilmassa, että mihin keinu hävisi. Tästä palkitsin kytkemällä ja pois viemisellä. Kolmannella agilityradalla kontaktien otto maistui sovitusti, mutta yksi väärä putkensuu kutsui. Lisäksi tällä viimeisimmällä radalla se tiputti ainakin ekan riman - keskityin niin toisen hypyn ohjaamiseen. Helkutin nopealta se tuntui.

Yhteenveto: Lysti pääsee kontaktisulkeisiin seuraavissa kisoissa. Lykyn kanssa saa olla yhtä tarkkana vireen kanssa, korkea vire poikii ongelmia kontakteilla ja lähdössä. Hyvää on se, että se toistaiseksi reagoi keskeytyksiin. Rimat pysyivät lukuun ottamatta viimeisintä rataa ja siitä otan syyn niskoilleni. Kepit sujuivat hyvin.

Ei pääse tässä lajissa ylpistymään. 6 x hyl samana päivänä taitaa olla ennätykseni.


P.s. Punnitsin Lystikin lauantaina. Se painoi 25,3 kg eli oli lihonut 100 g sitten edellisen punnituksen. Jatkan silti samaa linjaa ruokailun kanssa. Liikuntaa molemmat ovat saaneet triplasti pitkien lenkkien muodossa, joten oletan ja toivon, että osa painosta on mahdollisesti lihasta. Ei se ainakaan enää tynnyriltä näytä. Harjasin kyllä furminaattorillakin. ;)

Ei kommentteja: