sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kepit ja kontakti

Lystin kanssa kävin kisoissa 2 startissa. Tuomarina hääri Sami Topra, jonka radoista pidän. Ne eivät ole typerää siksakkia, vaan kivan jouhevia, vaikka kääntämäänkin joutuu.

Hyppärillä Lysti teki virheen kepeillä, lähestyminen oli avopuolelta suorasta kulmasta. Se ei taipunut toiseen väliin, korjasin. Se teki kepeillä vielä toisenkin virheen, mitä en huomannut ja niin hylkäännyimme. Loppuradasta uskalsinkin tehdä pari persjättöä, koska "millään ei ollut enää mitään väliä". Niitä kannattaisi harrastaa Lystin kanssa.

Agilityradalla Lysti otti puomin alastulolta vitosen. Hiippaili kontaktirajan yläpuolelle ja loikkasi. Muuten rata menikin sujuvasti. Tein päällejuoksun ennen keppejä, kerrankin ajoissa. Lysti haki hyvin pimeän putken. Keinun jälkeen tein pitkittäiselle hypylle pakkovalssin, yllätin itsenikin. Se sujui hyvin. Lopun 7 m välien slalomin Lysti hyppi kuin ajatus. On nautinnollista viedä sitä niissä. Radalta tuli 3 yliaikanollaa, sitten paljon vitosia. Lystin aika oli -6 jotakin. - Olisi kannattanut tehdä se nolla. 

Lykky oli mukana turistina. Minusta sille tekee hyvää tuollaiset reissut, jolloin sen odotusarvo kisaamaan pääsemisestä laskee. Sitä paitsi ei tartte kisojen jälkeen ulkoiluttaa päivän sisällä odotellutta käyttökoiraa.

Ei kommentteja: