torstai 2. maaliskuuta 2017

Riinan koulutuksessa

Koskelman Riina tuli opettamaan. Osallistuin Lystin kanssa, koska en halunnut riskeerata yhden tassuja. Ehkä olen neuroottinen niiden kanssa, mutta en halua hajottaa niitä kolmatta kertaa. En jaksa saamarin tossurumbaa, jota olen tässä elämässä harrastanut jo tarpeeksi. Töissä on aivan liian kiire ja nukahdin oikaistuani hetkeksi sohvalle. Heräsin niin myöhään, että ehdin just ja just hallille. Rata oli hyppäri. 

Testattiin kahden käden valssia. Sillä olen Lystille merkannut käännöksiä aiemminkin ja kivasti se niillä kääntyikin. Täytyy ottaa nämä kisoihin. Valssien linjauksia katsottiin muutenkin ja vihdoinkin ne saivat hyväksynnän. :D

Takaakierto-niistossa muista katsoa laskeutumiskohtaan!

Slalomin pätkää testattiin molemmin puolin. Päällejuoksun kanssa kaarratin turhaan. Koiran voi kääntää tiukemminkin. 

Pujottelun jälkeen tuli putkensuun ohitus. Sekä valssi että persjättö toimivat. 

Seuraavan kerran putken ohituksessa toimi katseen suunta ja rintamasuunnan auki pitäminen. 

Haahuilin päikkäreiden jäljiltä aluksi kuin haaleassa vedessä ja niin Lystikin. Sitten havahduin ja päätin saada kisavirettä ja -vauhtia peliin. Haukutin Tikkisen ennen starttia, ohjasin ja vedätin tosissani. Niin molempien moottoreista saatiin tehot irti. Tässä vireessä saan ohjata kunnolla ja vaatia Lystiltä kunnolliset käännökset. Se lukee hyvin rataa, joten voin ohjata hyvinkin edeltä, jolloin kolmiokorva tosissaan jahtaa minua kiinni. Tässä vireessä ohjasin slalomin eri lailla ja veikkaan, että ajassa voitettiin.

Tämän jälkeen käytiin pienellä puolentoista tunnin kävelyllä. Kotona odotti päiväunikaverini Lykky Lykkensdorf eli Dorffi Dörffelssön, joka pääsi setelinetsintähommiin. Ei sillä, etteikö sillekin treeni ja kunnon lenkki olisi tehnyt terää.

Ei kommentteja: