lauantai 14. lokakuuta 2017

Monitoimipäivä

B.B. King sen sanoo: "Better not look down, if you want to keep on flying..."


Piti lähteä kisoihin, mutta en saanut nukuttua kunnolla. Herätyksen soidessa käänsin kylkeä nousemisen sijaan. Olin kuin nukkuneen rukous koko aamun, kunnes sain kiskottua päiväunet.

Kävin silti hallilla. Tsekkasin Lystillä kepit, niillä tiukan takana leikkaamisen ja kontaktit. Koiruus teki hyvin, mutta ei se ollut kisavireessäkään.

Sitten otin halliin Giblin, joka alkaa aika usein kulkea nimellä Tomba. Sen häntä alkoi heilua jo ulko-ovella, koska luuli tapaavansa muitakin kuin minut. Väitän, että meillä oli hyvät hetkemme. Gibli istahti nätisti viereeni ja sain tehtyä perushyppytreeniä. Rimat olivat noin 6 cm korkeudella ja tein perussarjaa, 3 x oikealta ja 1 x vasemmalta puolelta namialustalle. Noin epätasaisesti, koska piti varmistaa koiran paikallaan pysyminen. Ensimmäisellä kerralla se tiputti eka riman, sitten piti rimat paikoillaan. Vähän tottisteltiinkin, maahanmenoja ja seuraamista ruuan avulla. Yritin myös jalostaa esineilmaisua eteenpäin.

Iltapäivällä tein noin 2-3 cm korkealle nurmelle jäljen. Kävelin suht normaalisti, vähän lyhyemmällä askeleella kuin normaalisti. Ruokaa oli 5-20 askeleen välein. Kerran pentu hukkasi jäljen, mutta löysi sen uudelleen.

Kotona treenattiin vielä lelulla irrotuksia ja rauhoittumista. Irrotuksessa pidin lelua paikallaan, jotta pentu joutui siirtäämään päätään taaksepäiin saadakseen lelun tiputettua. Eka kertaa annoin baby-purutyynyn. Näytti maistuvan.

Ei kommentteja: