torstai 21. marraskuuta 2019

Ryhmätokot ja kevyet agilityt

Olin eilen ryhmätokossa, vaikka oikeasti mietin sen mielekkyyttä. Agilityhallissa tapahtuva treeni runsaine häiriöineen ei tee hyvää Giblin viretasolle, se vaan on sille liikaa. Se haluaa kovasti tehdä kanssani, mutta vinkuu. Istuessa ja paikkamakuussa sen häntä heiluttaa kumirouheeseen "lumienkeleitä". Pidin sitä välillä autossa huilaamassa.

Teetin sille jumppaa, luoksetuloa, seuraamista ym. luopumisen kautta. Paikkamakuussa sillä oli namikippo 20 cm etutassuista. Ohjatuissa yksilöliikkeissä näytin seuraamista. Kokeiltiin sitä, että pyysin Giblin makaamaan, viereen namikipon ja kun se oli rento, pääsi siitä seuraamaan.  Ehkä sen voisi ehdollistaa rentoutumaan namikipon ääreen makuualustan sijaan? Juoksemisesta makuuta tehtiin myös, siinä se ennakoisi mielellään. Kaukoissa pystyn olemaan metrin päässä. 

Tänään tein pienen radan. Siinä oli 7 m välejä. Ensin oli kepeille noin 90 asteen avokulma, siitä putkeen puomin ali, hyppy, takaakiertohyppy ja puomille. Tein sitten radan toisin päin. Ensin puomi, sitten hyppy, hyppy, lähetys putkeen puomin alle, kepit, maaliin. Lopuksi teetin hyppytekniikan alastuloharjoituksen 6-9-9 ja sen okserilta 180 asteen käännökset. 

Lysti oli matkassa. Sen kanssa tokoilin vähän, arvokas kaunotar Lystikki.

Ei kommentteja: