tiistai 17. joulukuuta 2019

Giblin treeni ja Lysti eläinlääkärissä

Giblin kanssa kävin treenaamassa agilitya lyhyesti. Teetin lyhyttä rataa, missä oli pituudelta kääntö ennen putkea, keinu, inin:n tapainen, takaakierto, pakkovalssi (tähän ei inin riittänyt), A, takaakierto ja putki.

Keinu oli hyvä. A:lle tuli ihan hyvä vauhti ja huomaa, ettei sitä olla tehty aikoihin. Yksi ylihyppy ja pari tosi hilkulla. Tarttee rutiinia lisää. Tässä on video. 

Sitten oli Lystin eläinlääkäri. Tikkinen painoi 24,3 kg. Veri- tai virtsakokeessa ei ollut erityistä, osa kokeista valmistuu myöhemmin. Kliinisessä tutkimuksessa ei löytynyt poikkeavuuksia. Lysti sai rokotukset. Rabies ja DHPi ovat nyt voimassa 12/22 saakka. Kennelyskän otatin nenäsumutteena, mikä on kokemukseni perusteella ollut tehokkain. Nyt täytyy muistaa pitää taukoa siklosporiinissa vielä seuraavat 2 viikkoa. Pyysin gabapentiiniä kokeiluun. Siklosporiinin kanssa tulehduskipulääkkeet eivät ole suotavia. Lysti on ajoittain vähän "köpö". Sillä on lavan seudussa triggeri, jota ei ole saatu laukeamaan millään käsittelyllä. Ajoittain myös takajalassa on kankeutta. Jos se reagoi lääkkeeseen jotenkin, se jää käyttöön. Muuten jätän kokeilun.

Aah, unohdin päivittää, että eilen kävin Giblin kanssa tokoilemassa sukkelaan. Teetin seuraamista ja käännöksiä siinä ja jääviä. Kyllä se vähän äänteli, mutta pääasiassa oli rento ja kiva. Oikeasti se on liikuttava kaikessa yhdessä tekemisen innossaan.

Niin, ja setelin etsintää on jatkettu kotona.

Ensi kertaan: A ja muista myötäkäsi takaakierrossa.

Ei kommentteja: