sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Agilitytreeni ja Hilton

 Perjantaina kävin hallilla. Treenasimme:

  • Saksalaisen: sujuu
  • Niisto-sokkarin: Gibli on parempi kääntymään oikealle kuin vasemmalle kuten aina.
  • Tuplasylkkärin: Inhoan tätä ohjausta... Yllättäen sujui, vaikeampaa molemmille kääntyminen vasemmalle
  • Keinua
Olin jo syksyllä varannut hotellihuoneen lentokentän Hiltonista, koska en tiennyt, millainen "sota" täällä on vuoden vaihtuessa. Lystihän pelkäsi raketteja. Gibli ei ole pelännyt, mutta en halua altistaa Gilbertaa jollekin mahanaluspamaukselle. Entisessä asuinpaikassa raketteja alkoi paukkua heti joulun jälkeen. Ilkikurista kyllä, täällä en kuullut yhtään pamausta. Yhden raketin näin viikolla ajaessani kehäkolmosta. Unohdin perua hotellihuoneen maksuttoman peruutuksen aikaan, joten menin sinne sitten juuri klo 18. 

Jo ulkona oli paljon koiria ja sisällä sama jatkui. Aulassa oli koirille pyyhkeitä tervetuliaisiksi. Henkilökunta suhtautui koiriin hyvin ystävällisesti. Sääliksi kävi koirattomat turistit, jotka varmastikin hämmästelivät koirien paljoutta.

Huone oli hyvin siisti. Sisälle huoneeseen raketit tai lentokoneet eivät kuuluneet. Käytävältä kuului satunnaista haukkumista. Tämä olisi ollut Lystillekin oikea vaihtoehto, mutta Clarion oli aina täynnä enkä Hiltonia silloin keksinyt. Hotellissa kuului pitää maskia ja ravintolassa (aamiainen) kysyttiin koronapassi. Käsidesiä oli eri pisteissä. Iltalenkityksen jälkeen olin huoneessa. Aamiaisen hain tarjottimella huoneeseeni. En halunnut altistaa itseäni koronalle turhaan. Aamiaisen syötyäni ajoin kotiin, 15 minuuttia. No olipa vähän erilainen yö, miten se hienosti sanotaankaan, staycation.

Metsässä on käyty joka päivä. On pieni pakkanen ja vähän lunta, sopivaa, paitsi eilen lumen pinta oli jäässä.

Ei kommentteja: