lauantai 3. syyskuuta 2022

Hyppäri

Siltä varalta, että joku ei ole huomannut: välttelen ulkotekonurmia, jos en ole varma niiden sopivasta pidosta. Ilmoittauduin siksi täksi päiväksi vain hyppärille, joka pidettiin hiekalla. Tuomarina oli Lahikainen/tuomariharjoittelija Naumanen.

Oli kylymä. Olisi saanut olla toppatakki, hattu ja hanskat. Oikeasti 11-12 astetta, mutta kylmältä siis tuntui.

Olin radalla koko ajan myöhässä. Eka hyppy hypättiin radalta pois päin, sitten rengas ja hyppy, jolle saksalainen. Rima oli hankalassa kulmassa, joten jäin tätä vähän varmistamaan. Sitten oli kaksi putkea, joiden jälkeen vähän sivuun takakiertohyppy. Tämä oli hankala, koska jäin jälkeen, mutta sain ajettua Giblin hypylle. Olin sitten seuraavalla hypyllä taas vähän myöhässä, käänsin Gibliä sille valssilla. Sitten vastakäännös, hyppy, jonka jälkeen persjättö. Tässä olin ajoissa. Pari hyppyä noukittiin, pituus ja kepeille sulkukulmaan ulkokautta ohjaten. Tämä oli tuttu tiistailta ja luotin Gibliin, joka ei erehtynyt. Kepeiltä kaarros 180 astetta takaisin päin, hyppy ja viski, jolta Giblin kalastelua, hyppy ja putkeen. Putken jälkeen oli taas takaakiertohyppy. Koska olin arvellut etukäteen olevani myöhässä, ohjasin hypyn ulkokautta. Tässä vaiheessa jalkani olivat jo ihan setsuuria ja jäin pahasti jälkeen, mutta ohjaus toimi, vaikka vähän lenkkiä Giblille taas tulikin. Sitten vielä hyppy ja maaliin. Gibli teki ainoan nollan ja voitti

Kotiin ajoi Rankka-Eeva ja Rankka-Gibli. (Tämän kappaleen valinnalla ei ole piilomerkityksiä, sanat eivät ole se juttu, vaan tunnelma.)

Ei kommentteja: